Tuesday, December 21, 2021

Saksalainen deittailukohtaus

Saksalainen deittailukohtaus



On naisia ​​tai miehiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita vain auttamaan sinua jakamaan rahasi. Näiden vastausten avulla sivusto saa myös paremman tunteen persoonastasi. Estudió periodismo saksalainen deittailukohtaus inglés en Boston, saksalainen deittailukohtaus, creció siendo bilingüe y tuvo una relación amorosa temprana con los libros. Voit myös määritellä ketä etsit, ladata kuvia ja vastata kysymyksiin 12 kategoriassa, mukaan lukien rakkaus ja suhteet, elämäntyyli ja hahmo. LUE LISÄÄ SEKSISTÄ. Valmiina oppimaan? 5 parasta treffisivustoa Saksassa Mitä olen oppinut Saksan televisiojuontaja – Andrea Kaiser Lähde: Wikimedia Commons.





Rauhoitu ja keskustele asiallisesti (hetken)\



Etusivu » Artikkelit » 5 parasta treffisivustoa Saksassa Mitä olen oppinut. Saksan televisiojuontaja — Andrea Kaiser Lähde: Wikimedia Commons. Tässä on nopea luettelo 5 parhaasta treffisivustostani Saksassa. Sivustoja oli muutamia, mutta yhdelläkään niistä ei ollut tarpeeksi jäseniä, jotta se olisi kannattavaa. Siitä lähtien saksalainen deittailukohtaus, Seurustelun suosio joko tietokoneella tai älypuhelimella on kasvanut räjähdysmäisesti.


Kun olin Frankfurtissa, Münchenissä, Stuttgartissa, Ulmissa, saksalainen deittailukohtaus Heidelberg, kirjautuisin säännöllisesti näihin sivustoihin ja sovelluksiin löytääkseni tuhansia käyttäjiä verkossa milloin tahansa, saksalainen deittailukohtaus. Joten jos yrität rekisteröityä, sinut estetään ulkomaisen IP-osoitteesi takia.


Saat parhaat tulokset lentämällä ensin Saksaan ja rekisteröitymällä sitten. Löydät sieltä varmasti joitain naisia ​​ja miehiä, jotka ovat kiinnostuneita todellisesta suhteesta, mutta kokemukseni mukaan se on suunnattu enemmän 20-vuotiaille ja joillekin, jotka haluavat lyhytaikaista heittoa.


Saksalainen malli – Ann Kathrin Brommel Lähde: Wikimedia Commons. Sitä pidetään laajalti tärkeimpänä treffisivustona koko Euroopassa. eDarling on toinen persoonallisuustesteihin perustuva treffisivusto Saksan asukkaille.


eDarlingin omistavat ja ylläpitävät samat ihmiset yhdysvaltalaisen eHarmony-sivuston takana. Siksi monet eHarmonyssa näkemistäsi ominaisuuksista saisivat myös eDarlingin. Sivusto, jolla on enemmän naisia ​​kuin miehiä, sivustolla ei ole erityistä sinkkutyyppiä, koska kaikenikäisiä ihmisiä surffailee treffeillä, vaikka suurin osa jäsenistä on yli 35-vuotiaita, kuten aiemmin mainitsin.


eDarling on puhdas ja ammattimainen, toimii sujuvasti, sillä on yli 2 miljoonaa jäsentä ja se käyttää loistavaa sovitusjärjestelmää, joka perustuu pitkään, yksityiskohtaiseen persoonallisuustestiin. Aloittaa, saksalainen deittailukohtaus, valitse sukupuolesi ja yhdistä sukupuoli, saksalainen deittailukohtaus ja salasana. Kun eDarling on laskenut ottelusi, voit vapaasti selata ympäriinsä. Profiilissasi on kuitenkin vielä paljon täytettävää, mukaan lukien 12 osaa kirjoittaaksesi itsestäsi Mitä kumppanini pitäisi tietää minusta, saksalainen deittailukohtaus, jne.


ja osio, josta voit valita, mitä tottumuksia ja piirteitä haluat ja mistä et pidä kumppanissa, valitsemalla 10 jokaiselle pitkästä luettelosta e. eDarling käyttää tässä ainutlaatuista lähestymistapaa, koska siinä ei ole tavallisia haku- tai selaustoimintoja. Sen sijaan eDarling käyttää monimutkaisia ​​tietokonealgoritmeja vertaillakseen testituloksiasi muiden sivustolla olevien testituloksiin ja suositellakseen sinulle osumia päivittäin. eDarling rajoittaa sinut 7 uuteen otteluun päivässä, saksalainen deittailukohtaus, ja ilmaisena jäsenenä voit tarkastella melkein kaikkea otteluiden profiileista, saksalainen deittailukohtaus, mukaan lukien heidän persoonallisuusraportit.


Ilmaiset jäsenet voivat lisätä muita profiileja suosikkeihinsa ja lähettää Hymyjä ja 5 kysymystä, jotka valitaan 53 vaihtoehdosta.


Esimerkkikysymyksiä ovat:. Asiantuntijapsykologit ovat kehittäneet sen mittaamaan 29 persoonallisuutesi aspektia, ja testin päätyttyä eDarling tarjoaa sinulle perusteellisen persoonallisuusulottuvuusanalyysin. Tämä analyysi vertaa tunnollisuuttasi, hyväksyvyyttäsi, avoimuuttasi, ekstraversiotasi ja neuroottisuuttasi muiden jäsenten keskiarvoon. Nautin todella siitä, että sain lukea otteluideni henkilökohtaisia ​​raportteja, saksalainen deittailukohtaus.


Nämä raportit yhdistettynä niiden perustietoihin ja siihen, mitä he kirjoittivat itsestään saatavilla oleviin tekstiruutuihin, antavat sinulle erittäin yksityiskohtaisen katsauksen siitä, mitä nämä saksalainen deittailukohtaus ovat kuin. Jopa vapaajäsenenä, ilman katseltavia kuvia, hämmästyin siitä, kuinka hyvin tunsin tuntevani joitain näistä ihmisistä, kun luin heidän profiilejaan. Sivusto on todella tarkoitettu niille, jotka haluavat vakavammin löytää jonkun, eikä yksinkertaista yhteyttä varten.


LoveScout24 on Saksan toiseksi paras online-treffisivusto. Sivusto aloitettiin vuonna nimellä People United. LoveScout24 on saatavilla käyttäjille Saksassa, Espanjassa, Hollannissa ja Italiassa, Saksalainen deittailukohtaus, Sveitsi ja Itävalta, joilla on noin miljoona aktiivista jäsentä pelkästään Saksassa. Tämä sivusto on saatavilla äidinkielellä kaikissa näissä maissa, mutta se ei ole saatavilla englanniksi. Myös LoveScout24 näyttää jostain syystä hylkivän Google-kääntäjän, mikä vaikeuttaa navigointia.


Ilmoittautuminen on nopeampaa kuin miltä näyttää. Kysymyksiä on noin 20, saksalainen deittailukohtaus, johon voit vastata nyt tai myöhemmin, jos haluat. Aloita profiilien selaaminen napsauttamalla välilehteä saksalainen deittailukohtaus ja aloita selaaminen, saksalainen deittailukohtaus. Perushakuihin kuuluu 5 vaihtoehtoa:. Tarkennettuja hakuja varten sinulla on useita suodattimia, joista voit valita hakua luodessasi varmistaaksesi, että löydät täydellisen haun. Haut voidaan tallentaa myös kätevää myöhempää käyttöä varten.


Voit selata profiileja, jotka etsivät omiin kriteereihisi sopivia osumia. Voit myös pyöräyttää Shuffle-ominaisuutta. Sieltä voit siirtyä varsinaisiin viesteihin, jotka valitettavasti ovat vain tekstiä. Voit myös aloittaa livenä saksalainen deittailukohtaus muiden online-jäsenten kanssa, myös vain tekstiviestillä. Käyttäjät voivat myös suodattaa, keneltä he saavat viestejä, ja estää jopa jäseniä. Kaksi ominaisuutta erottui minusta LoveScoutissa Second on LoveYourImperfections-osio rekisteröitymisprosessissa, jossa valitset kaksi epätäydellisyyttäsi seisomaan ylpeänä takana.


Henkilökohtaisesti olen yökyöpeli, ja Saksalainen deittailukohtaus rakastavat syödä! Tämä oli pieni ominaisuus, mutta virkistävää nähdä, koska niin paljon online-treffailua näyttää pyörivän saksalainen deittailukohtaus kohtaan saksalainen deittailukohtaus ja näyttävät mahdollisimman täydellisiltä houkuttelemaan ihanteellista kumppania. de on saksankielinen versio Parshipista, treffisivusto, joka lanseerattiin alun perin Saksassa ja muuttui kansainväliseksi Parshipissa, on nyt saatavilla monissa Euroopan maissa Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa ja Ruotsissa ja Meksikossa.


Parship on vakava treffisivusto, joka on rakennettu vahvan hakujärjestelmän ympärille. Ilmoittautuminen vaatii pitkän persoonallisuustestin, ja osumuksesi perustuvat testituloksiisi.


Vaikka jotkut saattavat sammua tämän testin vaatiman ajan kuluessa, saksalainen deittailukohtaus, Itse pidän tällaisista testeistä. Aloita sukupuolestasi, ihanteellisesti sopivasta sukupuolesta, sähköpostista ja salasanasta. Tämä testi koostuu enimmäkseen monivalintakysymyksistä, mutta sisältää myös abstraktimpia osia, kuten spontaanin valinnan saksalainen deittailukohtaus etusija kahden abstraktin kuvan välillä tai saksalainen deittailukohtaus otsikko unelmakuvalle.


Parship vertaa testituloksiasi muihin osumiin ja näyttää yhteensopivuuspisteet jokaisesta profiilista. Sairaanhoitaja, markkinointipäällikkö jne. Premium-jäsenet saavat pääsyn täydellisiin testituloksiinsa, sivun huikeaan psykologiseen arviointiin. Mutta jopa ilmaisena jäsenenä olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon tietoa sinulla on käytettävissäsi.


Luin testitulokseni läpi ja opin siitä melko paljon saksalainen deittailukohtaus, miten toimin parisuhteessa ja millainen kumppani sopisi saksalainen deittailukohtaus hyvin. Minusta myös tulosten vertailu muiden profiilien kanssa oli hyödyllistä, yksityiskohtaista ja valaisevaa. Parship-sovellus on saatavilla sekä Apple- että Android-alustoilla, joten se on lähes kaikkien käytettävissä.


Sovelluksen tehokkain ja ainutlaatuisin ominaisuus on Parship-testi, joka on patentoitu ja nimenomaan tälle sovellukselle. Finya on treffisivusto Saksan, Itävallan ja Sveitsin asukkaille. Sivustolla on yli miljoona jäsentä, ja sen käyttö on täysin ilmaista.


Tällä voi olla sekä myönteisiä että kielteisiä vaikutuksia kokemukseesi tästä sivustosta. Positiiviset puolet ovat ilmeisiä: ilmainen on aina mukana saksalainen deittailukohtaus budjetti! En nähnyt sivustolla aikanaan juuri yhtään mainoksia, saksalainen deittailukohtaus, kuitenkin. Kaiken kaikkiaan Finya on loistava sivusto, jossa on kutsuva muotoilu, vankat ominaisuudet ja valtava määrä käyttäjiä, joista voi etsiä. Rekisteröityminen on vain kaksi vaihetta. Kirjoita ensin sukupuolesi, ensisijainen vastaavuussukupuoli, sähköpostiosoite, käyttäjänimi, syntymäpäivä ja sijainti.


Toiseksi, tarkista sähköpostistasi vahvistuslinkki, saksalainen deittailukohtaus. Voit myös määritellä ketä etsit, ladata kuvia ja vastata kysymyksiin 12 kategoriassa, mukaan lukien rakkaus ja suhteet, elämäntyyli ja hahmo, saksalainen deittailukohtaus.


Kun etsit osumia, sinulla on useita suodatinvaihtoehtoja. Toinen vaihtoehto on Galleria-ominaisuus, Tinderin kaltainen ominaisuus, joka näyttää sinulle kuvia profiileista, joista pidät tai välität, ja saat ilmoituksen, kun keskinäinen vastaavuus on. Näet kaikki profiilit, joista olet pitänyt, ja kaikki ne, jotka ovat pitäneet sinusta takaisin, Vastaavat-välilehdellä. Viestintäominaisuudet ovat perustason mutta vankat.


Voit lisätä profiileja suosikkeihisi, aloittaa pikakeskusteluja verkossa olevien käyttäjien kanssa ja lähettää viestejä, jotka ovat vain tekstiä. Valitettavasti viesteille tai chatille ei ole ääni- tai videotukea. Äänestysosiossa näet kaksi profiilikuvaa vierekkäin, ja voit valita kenet saksalainen deittailukohtaus löytää houkuttelevampaa.


Voit suodattaa profiileja iän mukaan ja valintasi pidetään anonyymeinä. Huomaa, että sinun on ladattava profiilikuvasi saksalainen deittailukohtaus rekisteröitäväksi. OKCupid on tunnettu siitä, että se luottaa voimakkaasti käyttäjien toimittamiin tietoihin löytääkseen parempia vastineita monipuoliselle käyttäjäkunnalleen.


Tämän ilmaisen palvelun avulla voit vastata niin moneen tai muutamaan kysymykseen kuin haluat, ja se käyttää vastauksiasi hyvien potentiaalisten kumppanien laskemiseen. Vaikka OKCupid on suunnattu valtavalle kansainväliselle yleisölle, jotkut saksalaiset käyttäjät ovat valittaneet huonosta laadusta, saksalainen deittailukohtaus. OKCupid antaa käyttäjien rekisteröityä Facebookin kautta tai luoda täysin itsenäisiä profiileja. Voit lisätä valokuvia, vastata lukuisiin kysymyksiin ja jakaa perusteellisia henkilökohtaisia ​​tilastoja tai yksinkertaisesti seurata oletuskehotteita päästäksesi tapaamaan ihmisiä nopeammin.


Mahdollisten osumien paikantaminen. OKCupidilla on melko yksinkertainen oletuskäyttöliittymä, jonka avulla voit selata muita käyttäjiä helposti valokuvan perusteella, saksalainen deittailukohtaus, paikat ja ikä, saksalainen deittailukohtaus.


Jokainen profiililistaus näyttää myös prosenttiosuudet. Sen lisäksi, että tarkistat, miten muut kuvailevat itseään, voit saada käsityksen heille tärkeistä ongelmista selaamalla heidän profiilejaan yksityiskohtaisesti. Kun olet löytänyt jonkun, josta pidät tai josta et pidä, voit käyttää Quickmatch-toimintoa ilmaisemaan tunteesi. Jos kaksi ihmistä pitää toisistaan, sivusto ilmoittaa heille.


OKCupidin avulla on helppo kommunikoida jonkun kanssa tykkäämällä heistä, ja Premium-jäsenet voivat tarkastella tulevia tykkäyksiään. Tai lähetä viesti ilmaisella tekstitoiminnolla. Muista, että ihmiset näkevät, kuka on katsonut heidän profiilejaan, joten hienovarainen selailu herättää todennäköisesti huomion, saksalainen deittailukohtaus.





seurusteleeko antonio sabato edelleen brooken kanssa



Jopa vapaajäsenenä, ilman katseltavia kuvia, hämmästyin siitä, kuinka hyvin tunsin tuntevani joitain näistä ihmisistä, kun luin heidän profiilejaan. Sivusto on todella tarkoitettu niille, jotka haluavat vakavammin löytää jonkun, eikä yksinkertaista yhteyttä varten. LoveScout24 on Saksan toiseksi paras online-treffisivusto.


Sivusto aloitettiin vuonna nimellä People United. LoveScout24 on saatavilla käyttäjille Saksassa, Espanjassa, Hollannissa, Italiassa, Ranskassa, Sveitsissä ja Itävallassa, ja noin miljoona aktiivista jäsentä pelkästään Saksassa. Tämä sivusto on saatavilla äidinkielellä kaikissa näissä maissa, mutta se ei ole saatavilla englanniksi.


Myös LoveScout24 näyttää jostain syystä hylkivän Google-kääntäjän, mikä vaikeuttaa navigointia. Ilmoittautuminen on nopeampaa kuin miltä näyttää. Siellä on noin 20 kysymystä, joihin voit vastata nyt tai myöhemmin, jos haluat. Aloita profiilien selaaminen napsauttamalla hakujen välilehteä ja aloita selaaminen. Perushakuihin kuuluu 5 vaihtoehtoa:. Tarkennettuja hakuja varten sinulla on useita suodattimia, joista voit valita hakua luodessasi varmistaaksesi, että löydät täydellisen haun.


Haut voidaan tallentaa myös kätevää myöhempää käyttöä varten. Voit selata profiileja, jotka etsivät omiin kriteereihisi sopivia osumia. Voit myös pyöräyttää Shuffle-ominaisuutta. Sieltä voit siirtyä varsinaisiin viesteihin, jotka valitettavasti ovat vain tekstiä. Voit myös aloittaa live-chatin muiden online-jäsenten kanssa, myös vain tekstiviestillä.


Käyttäjät voivat myös suodattaa, keneltä he saavat viestejä, ja estää jopa jäseniä. Kaksi ominaisuutta erottui minusta LoveScoutissa Second on LoveYourImperfections-osio rekisteröitymisprosessissa, jossa valitset kaksi epätäydellisyyttäsi seisomaan ylpeänä takana. Henkilökohtaisesti olen yökyöpeli ja rakastan syömistä! Tämä oli pieni ominaisuus, mutta virkistävää nähdä, koska niin suuri osa nettitreffailuista näyttää pyörivän sen ympärillä, että yrittää tehdä vaikutuksen ja näyttää mahdollisimman täydelliseltä houkutellakseen ihanteellisen kumppanin.


de on saksankielinen versio Parshipista. Treffisivusto, joka lanseerattiin alun perin Saksassa vuonna ja muuttui kansainväliseksi Parshipissa, on nyt saatavilla monissa Euroopan maissa Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa ja Ruotsissa sekä Meksikossa. Parship on vakava treffisivusto, joka on rakennettu vahvan hakujärjestelmän ympärille. Ilmoittautuminen vaatii pitkän persoonallisuustestin, ja osumuksesi perustuvat testituloksiisi.


Vaikka jotkut saattavat sammua tämän testin vaatiman ajan myötä, minä henkilökohtaisesti rakastan tällaisia ​​testejä. Aloita sukupuolestasi, ihanteellisesti sopivasta sukupuolesta, sähköpostista ja salasanasta. Tämä testi koostuu enimmäkseen monivalintakysymyksistä, mutta sisältää myös abstraktimpia osia, kuten spontaanin valintasi kahden abstraktin kuvan välillä tai otsikon valitsemista unelmakuvalle. Parship vertaa testituloksiasi muihin osumiin ja näyttää yhteensopivuuspisteet jokaisesta profiilista.


Sairaanhoitaja, markkinointipäällikkö jne. Premium-jäsenet saavat pääsyn täydellisiin testituloksiinsa, sivun huikeaan psykologiseen arviointiin. Mutta jopa ilmaisena jäsenenä olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon tietoa sinulla on käytettävissäsi. Luin testitulokseni läpi ja opin melko vähän itsestäni, kuinka toimin parisuhteessa ja millainen kumppani sopisi minulle hyvin. Minusta myös tulosten vertailu muiden profiilien kanssa oli hyödyllistä, yksityiskohtaista ja valaisevaa.


Parship-sovellus on saatavilla sekä Apple- että Android-alustoilla, joten se on lähes kaikkien käytettävissä. Sovelluksen tehokkain ja ainutlaatuisin ominaisuus on Parship-testi, joka on patentoitu ja nimenomaan tälle sovellukselle. Finya on treffisivusto Saksan, Itävallan ja Sveitsin asukkaille.


Sivusto julkaistiin vuonna, sillä on yli miljoona jäsentä, ja sen käyttö on täysin ilmaista. Tällä voi olla sekä myönteisiä että kielteisiä vaikutuksia kokemukseesi tästä sivustosta. Positiiviset puolet ovat ilmeisiä: ilmainen on aina budjetissa! Tästä pehmeästä feminismin määritelmästä on tullut viime aikoina suositumpi, kun internetistä on saapunut paljon feminismistä kiinnostuneita nuoria.


Feminismi on poliittista, kapinallista ja sen tavoitteena on parantaa naisten elämää kaikkialla yhteiskunnassa. Adichie sanoo, että meidän kaikkien pitäisi olla feministejä, ja koukut julistaa, että feminismi on kaikkia varten - ja saatuaan tietää mitä se todella on, kuka voisi olla eri mieltä?


Claire Larkin syntyi ja kasvoi Arizonassa ennen kuin hyppäsi laivalla ja muutti Berliiniin vuonna. Opiskellessaan valtiotiedettä ja historiaa yliopistossa hän viettää aikansa kirjoittaen ja editoimalla Babbel Magazinea. Vapaa-ajallaan Claire katselee mielellään kaikenlaista tieteiskirjallisuutta, pitää astrologian lukemia ja hamstraaa villaa pysyäkseen lämpimänä Saksan talvina.


Claire Larkin on Arizonassa geboren und aufgewachsen, bevor sie nach Berlin zog. Obwohl sie Politikwissenschaft und Geschichte studiert hat, verbringt sie jetzt ihre Zeit damit, für das Babbel Magazin zu schreiben. In ihrer Freizeit schaut sie gerne alle Arten von Sci-Fi, erstellt Horoskope und hamstert Wolle, um im deutschen Winter warm zu bleiben. Claire Larkin est née et a grandi en Arizona avant de faire le grand saut et d'emménager à Berlin en Après avoir étudié les sciences politiques et l'histoire à l'université, elle se consacre maintenant à l'écrizine pour le Babbel Magazine.


Dans ses temps libres, Claire respecte toutes sortes de films de science-fiction, aime dresser des themes astraux et collectionne les pelotes de laine pour survivre aux hivers allemands.


Claire è nata e cresciuta Arizonassa ja siirretty Berliinin Ha studiato Scienze Politiche e Storialle ja ora kirjoittaja Babbel-lehden kautta. Nel suo tempo libero ama i film di fantascienza, l'astrologia e i maglioni di lana che la riparano dal freddo inverno berlinese. Claire Larkin nasceu e cresceu no Arizona, mas em fez as malas e se mudou para Berlim. Apesar de ter estudado Ciências Políticas e História, ela agora se dedica a editar e escrever artigos para a Revista da Babbel.


Além da paixão por palavras, ela também adora assistir todo tipo de ficção científica, lê mapa astral para seus amigos e ainda tricota para se manter quente no inverno alemão.


W Berlinie mieszka od roku. Na studiach fascynowały ją stosunki międzynarodowe i historia. Teraz z pasją tworzy i redaguje Magazyn Babbel. W wolnych chwilach Claire uwielbia oglądać filmy science fiction, sporządzać horoskopy i robić zapasy wełny w oczekiwaniu na mroźną berlińską zimę. Claire nació en Arizona y se mudó a Berlín en Estudió ciencias políticas e historia y ahora pasa su tiempo escribiendo para la revista Babbel.


Entre sus mayores aficiones están la ciencia ficción, la astrología y una gran colección de lana para mantenerse abrigada durante los inviernos alemanes. Hon studerade statsvetenskap och historia på yliopistot och jobbar nu som skribent och redaktör på Babbel Magazine.


På sin fritid tittar hon på all typ av science fiction, ger astrologiläsningar, och samlar på sig ull för att hålla sig varm under de tyska vintrarna.


Avaruusolentoja käytetään mediassa puhumaan sodasta, tuntemattoman pelosta, muukalaisvihasta, kulttuurisista konflikteista tai vain asioiden räjäyttämisen ilosta avaruudessa – mutta kommunikoinnin logistiset vaikeudet näyttävät yleensä estävän hyvän tarinan kertomista. Mutta silloinkin se ratkaisi vain muutamia suurimmista ongelmista. Millaisia ​​haasteita siis itse asiassa kohtaaisimme, jos avaruusolennot yrittäisivät kommunikoida kanssamme?


Mieti hetki joka päivä kuulemasi kuuloärsykkeet: kuulet todennäköisesti ihmisten kieltä, sireenejä ja ihmisten tekemiä hälytyksiä, ihmisten musiikkia, ihmisten tekemiä koneita ja sitten luultavasti joitain luonnon ääniä. Korvamme on optimoitu kuulemaan ja ymmärtämään tuottamiamme ääniä koko äänispektrin sijaan. Tämä erikoisala, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen elämäämme, voi olla mahdollinen ongelma käsiteltäessä maan ulkopuolista elämää.


Ihmisen puhe tapahtuu kurkunpäässä, joka pitää ääntämme. Käytämme kurkunpäätämme yhdessä keuhkojemme ilmavirran ja suun käsittelyn kanssa kaikkien puhuttujen kielten tuottamiseksi. Vaikka vertaamme tätä tapaan, jolla puoliälykkäät nisäkkäät pitävät melua, kontrastit ovat jyrkkiä. Kuvittele nyt, kuinka näistä eroista voi tulla vieläkin voimakkaampia elämän kanssa täysin eri planeetalta.


On mahdollista, että kun ajattelet vieraiden kielten kokemustasi koulussa, luultavasti ajattelit, että uuden kieliopin oppiminen oli yksi haastavimmista asioista. Harhaanjohtavaa nimeä lukuun ottamatta tämä teoria väittää, että koska kieli on geneettinen toiminto, ihmisen kielioppi kehittyy biologisten parametrien joukossa.


Esimerkiksi kaikki tuntemamme kielet käyttävät substantiiveja, verbejä ja pronomineja. On myös erilaisia ​​​​malleja, jotka auttavat kielitieteilijöitä ymmärtämään kieltä nopeammin, kuten sanajärjestyksen välinen suhde ja se, käyttääkö kieli prepositioita vai jälkiasetuksia. Asia on siinä, että mikään ihmisen kielen ominaisuuksista ei ole välttämätön kommunikaatiolle, joten vierasviestintä voi olla hyvinkin erilaista. Kaikki kielelliset säännöt, joita pidämme itsestäänselvyytenä, menivät suoraan ulos ikkunasta, jos joutuisimme kosketuksiin muukalaisten kanssa.


Pienempi, mutta yhtä tärkeä seikka liittyy kieleen ja tarkoitukseen. Mutta entä jos avaruusolennon näkemys elämästä on erilainen? Se voi aiheuttaa nopeasti ongelmia. Aakkosia käyttävät kielet on helpompi oppia, koska kielen äänet vastaavat pienempää symbolikokoelmaa.


Yksinkertainen kirjoitettu kieli olisi yksi tapa kiertää suullisen ulkomaalaisen viestinnän kysymyksiä, mutta monimutkainen kirjoitusjärjestelmä olisi vain toinen este. Saatat ajatella itseksesi tässä vaiheessa, että mahdollisuutemme ulkomaalaisten kommunikointiin näyttävät melko synkiltä – ja tilanne pahenee!


Seuraavaksi lähin tähtijärjestelmä, jossa on planeetta tällä arvokkaalla vyöhykkeellä, on yli 10 valovuoden päässä. Saatat luultavasti ajatella, että kaikki muukalaiset ovat todennäköisesti hyvin, hyvin kaukana. Jotkut tutkijat ovat jo ennakoineet tätä haastetta vuosikymmeniä – ja heillä on varasuunnitelma.


Vaikka tämä ratkaisee varmasti osan ongelmasta välttämällä luonnollisen kielen rajoituksia, tähän lähestymistapaan liittyy kaksi suurta ongelmaa. Kirjaudu sisään. US Edition UK Edition Scottish Sun Irish Sun. Etusivu Uutiset Viihde Elämäntyyli Raha Terveys Urheilu Tekniset Matkamoottorit. Kaikki jalkapallo. Kaikki viihde julkkiselokuvien TV. Viihde Amanda Devlin.

No comments:

Post a Comment